Mnenja uporabnikov

USPEŠNICA V EVROPI

Swiss Gams je s svojo kvaliteto in učinkovitostjo prepričal že na tisoče ljudi v Evropi. Z več kot milijon prodanimi produkti tako Swiss Gams zavzema vodilno mesto med prehranskimi dopolnili za sklepe, hrustance in kosti.

Zaupajo mu mnogi, preizkusite ga tudi vi.

To je mnenje ambasadorja blagovne znamke.

NEŽKA POLJANŠEK
“Osebno bi Swiss Gams priporočila vsem aktivnim športnikom pa tudi ljudem, ki hočejo pravilno skrbeti za svoje sklepe.“

"Vsak dan skrbim za zdravje svojih pacientov z željo, da jim pomagam izboljšati gibanje in delovanje telesa. Kot fizioterapevtka in navdušena planinka vem, kako zelo pomemben je odporen in funkcionalen mišično-skeletni sistem. To je tudi razlog, zakaj sem iskala prehransko dopolnilo, ki bi učinkovito skrbelo za sklepe.

Vesela sem, da sem ga našla v Swiss Gams, ki vsebuje naravni kolagen tipa I in II, z vitaminom C. Sklepe tako oskrbuje le z najboljšim. Poleg tega je proizveden v Švici, kar je zame garancija kvalitete.“

Nežka Poljanšek, fizioterapevtka vrhunskih športnikov

To je mnenje ambasadorja blagovne znamke.

JERNEJ DAMJAN
"Svojo celotno kariero sem od telesa zahteval največ, kar mi lahko da. Zato mi je skrb, kaj dam jaz svojemu telesu, najpomembnejša."

"V Gamsu sem našel tisto, v kar zaupam in za kar čutim, da mi pomega pri doseganju najboljših rezultatov. Tako je bilo med kariero, sedaj po njej pa mi pomega, da lahko ohranjam svoj športni stil življenja in v tem uživam brez bolečin. Kariera vrhunskega športnika na telesu pusti dolgoročne posledice. Ko enkrat kariero obesiš na klin, s tem vse težave ne izginejo, ampak je čas, da začneš svoje telo še toliko bolj ceniti in negovati. S Swiss Gams kapsulami mi to uspeva iz dneva v dan, brez bolečin. 

Jernej Damjan, slovenski smučarski skakalec

USPEŠNICA V EVROPI

Ta mnenja so preverjena s strani platforme Certified Shop.

Manca Sternen

"Swiss Gams rada uporabljam kot naložbo v prihodnost - mnoge dni preživim v gorah in zdravi sklepi so nujni, da bo takih dni še več. Swiss Gams ki je všeč tudi zaradi priročnega pakiranja - ena mala kapsula na dan in je dnevni vnos dosežen."

>>

Nina Škrlec

"Z izdelkom sem izredno zadovoljna, saj sem prej imela težave z bolečinami v gležnjih, z redno uporabo Swiss Gams pa so te skoraj da izginile (razen pri res velikih naporih). Všeč mi je, da je v obliki tabletk in je tako njegova uporaba enostavna. Tudi nima posebnega okusa, kar je velik plus napram drugim kolagenom na trgu. Ker je naraven pa je primeren tudi za nosečnice, zato ga še naprej uporabljam. Priporočila sem ga že prijateljem in družini, ki ga uporabljajo zaradi težav s koleni in prav tako vidijo občutno izboljšanje."

>>

Anja Osterman

"Alora kot športnici ki se veliko ukvarja s športom mi kolagen veliko pomeni za regeneracijo. Najbolj mi je všeč, da ga zaužiješ kot tabeltko in ni potrebnega mešanja praha z vod - iz moje strani je to ogromen plus. Kolagen sem začela uporabljati oktobra in opažam gostejše lase, ter hitrejšo rast, prav tako to opažam pri nohtih. Enostavno, počutim se boljše in kolagen bi vsem priporočila."

>>

Timotej Bečan

"Kot kineziolog vem, da je skrb za telo ključnega pomena, v kolikor si želimo kakovostnega življenja. Hrustanec, ki je sestavljen iz kolagena, z leti prizadane degeneracija. Slednji se (žal) zelo težko sam obnavlja, zato je smiselno poskrbeti, da je ta proces čim počasnejši. Zaupam švicarski tehnologiji, zato verjamem, da je na tem mestu Swiss Gams vsekakor prva izbira, kar zadeva kakovost kolagena. Sam sem tudi strasten športnik, kar si želim početi še dolgo, zato ga uporabljam na dnevni bazi."

>>

Mihaela Gačnik

51 let, računovodkinja

"Po delu v službi, ki zahteva celega človeka, sedaj zmorem več tudi doma." Že več kot 25 let delam v pisarni. Ker večino časa presedim za računalnikom, je to začelo vplivati na moje počutje. Prijateljica mi je svetovala, naj poskusim s Swiss Gams programom s kolagenom, ker se je tudi njej izboljšala gibljivost in počutje. Že dva meseca redno jemljem po eno kapsulo na dan in opazila sem, da sem nekako postala manj "zakrnela", bolj mehka. Kar je najlepše, pakete Swiss Gams dobim kar na dom, direktno po pošti, niti poštnine ne plačam. Poleg tega poskušam tudi vsaj 15 minut na dan telovaditi. Zdi se mi, kot da bi se prenovila. Res sem vesela za Swiss Gams, saj po delu v službi, ki zahteva celega človeka, sedaj zmorem več tudi doma.

>>

Irena Taškar

58 let, upokojena vzgojiteljica predšolskih otrok

"Spet hodim v hribe, zmorem delo doma in pri starših." Pred nekaj leti sem padla po stopnicah. Rentgen ni pokazal poškodb hrbtenice. Bolečine so se po nekaj tednih umirile in nisem jih imela več. Pred letom mi je začelo nagajati desno koleno. Ker rada hodim v hribe, me je težko gibljivo koleno precej oviralo, zato sem iskala nekaj, kar bi mi pomagalo. Znanka mi je priporočila Swiss Gams za sklepe hrustance in kosti. Seveda nisem takoj opazila razlike in bi po enem mesecu že kmalu prenehala z jemanjem. Še dobro, da sem vztrajala in ga še naprej jemala. Po treh mesecih rednega jemanja sem nekako zaznala, da je koleno bolje gibljivo. Swiss Gams jemljem zdaj preventivno vsako jutro po eno kapsulo na dan. Spet hodim v hribe, zmorem delo doma in pri starših.

>>

Ana Režun

64 let, upokojena direktorica

"Brez težav sama počistim sneg, nacepim drva in vse, kar je potrebno za življenje v hribih." Pred 10 leti sem se močno poškodovala pri smučanju. Operacija kolena je uspela in tudi bolečine v hrbtenici so se po nekaj mesecih umirile. Zadnji dve leti pa so se pojavile bolečine v obeh kolenih, sklepih in križnem delu hrbtenice. Sedaj so mi zdravniki povedali, da gre za starostno obrabo. Prehranskih dopolnil nisem nikoli jemala, saj sem verjela, da s hrano zaužijem dovolj hranil za moje telo. Izvedela sem za švicarski produkt Swiss Gams, ki naj bi pomagal preprečevati degeneracijske spremembe na hrustancih, vezeh... Ker sem zelo nejeverna, sem preverila sestavine, se posvetovala in po tehtnem premisleku, ker gre za naravni izdelek, pričela redno jemati kapsulo na dan. Vesela sem, da sem se odločila poskusiti! Po malo več kot dveh mesecih opažam razliko... Čutim, da lažje gibam, zjutraj je moje telo manj okorelo in zopet zmorem več opravil. Brez težav sama počistim sneg, nacepim drva in vse, kar je potrebno za življenje v hribih.

>>

Doroteja Sotenšek

51 let, samostojna podjetnica

"Nadaljevala bom z jemanjem po 1 kapsulo Swiss Gamsa na dan, ker mi pomaga preživeti dan na nogah." 32 let vodim GOSTILNO v ZALOKI. Sama kuham, nabavljam, strežem gostom in skrbim za eko kmetijo. V bistvu sem cel dan na nogah. Zadnje leto čutim po napornem dnevu togost v rokah in nogah. Sama, tako kot Davo Karničar, prisegam na domačo hrano in nikoli ne jemljem prehranskih dopolnil. Davotove besede so me prepričale in sem tudi jaz poskusila kolagen Swiss Gams za sklepe. Številne prednovoletne zabave v decembru sem zmogla v mnogo boljši formi. Minilo je že 2 meseca od kar sem začela jemati kolagen in zdaj sem prejela na dom 2. paket za 2-mesečni program. Nadaljevala bom z jemanjem po 1 kapsulo Swiss Gamsa na dan, ker mi pomaga preživeti dan na nogah.

>>

Breda Petrovič

78 let, upokojena učiteljica

"Veliko lažje premagujem telesne napore." Že pet let živiva sami s hčerko, ki je invalid in popolnoma odvisna od tuje pomoči- mene. S starostjo vedno težje premagujem telesno obremenjenost, ob dvigovanju hčerke in vseh hišnih opravilih... Opravila sem preglede...obrabljeni sklepi. Dva meseca že redno jemljem Swiss Gams, ki mi ga je priporočila dolgoletna direktorica Zavoda, kamor je vključena moja hči. Ne bi si mislila, da se bo moje počutje kdaj izboljšalo. Veliko lažje premagujem telesne napore. Zdaj jemljem po eno kapsulo kolagena na dan, preventivno, da preprečim nadaljnjo obrabo sklepov, ker bi rada še dolgo skrbela zase in za mojo hči.

>>

Lado Srečnik

Tržič

Hvala za pomoč pri premagovanju težav.Pri sedemdesetih se telo že res kar precej obrabi, težave so kar dnevne. Ko sem vstopil v svet Swiss Gams se je stanje začelo vidno izboljševati. Moram pa priznati, da pri dobrih 100 kg, ni dovolj samo tabletka, treba je da pade tudi kakšna kila dol, postopno več rekreacije, mnogo trdne volje pa gre. Nekje moraš začeti. Trdim, da pri Gamsu postaneš pravi gams. V dveh mesecih se pa že kar dobro pozna.

>>

Ivanka Krajnc

Celje

Hvala vam, da ste mi poslali te kapsule, s pomočjo katerih sem doživela mnogo lepih in nepozabnih trenutkov. "Ko še dolina vsa se v megli kopa, meni na planini srce od sreče joka. Sonce, sreča, mir, tišina so darila, ki mi jih je Swiss Gams tabletka podarila, z njimi bolečino svojo v sklepih sem ublažila in v ljubljene gore se letos spet spustila." Hvala tudi moji hčeri Katarini, ki me je prepričala, naj poskusim še to, saj se lahko zgodi, da ne bom uživala le pri gorskih vzponih, ampak se mogoče veselila celo pri vsakem skoku.

>>

Marija Fabjan

Dvomesečna »kura« s Swiss Gams je mimo in z izdelkom sem zelo zadovoljna, saj lahko že sedaj potrdim, da mi zelo pomaga pri hoji, katera je bila zelo omejena zaradi otrdelih in bolečih sklepov kolen. Swiss Gams bom jemala še naprej in ga že priporočam tudi prijateljem. Hvala vam.

>>

Karmelj Sašo

Swiss Gams uporabljam dva meseca in moram reči, da imam manj bolečin v rami, hrbtenici in kolenih. Sem rekreativni športnik (45 let) in po 25-ih letih rekreiranja se že pozna utrujenost "materiala-hrustanca. Glede na ostala dopolnila,ki sem jih uporabljal prej, je s Swiss Gamsom razlika več kot očitna.

>>

Eva Zemljak

GAMS kapsule jemljem šele 1. mesec , pa se mi zdi, da je s koleni že nekoliko bolje. Da bo učinek še boljši, bom to kuro nadaljevala še v prihodnjih mesecih, saj so odlične sestavine zelo koristne sklepom predvsem nam, ki smo že v zrelih letih. Hvala za brezplačni preizkus!

>>

Aleš H.

Resnično sem zadovoljen z vašim proizvodom. Na začetku sem sicer bil skeptičen, ker sem poskusil že marsikaj, pa ni bilo takšnega učinka kot s Swiss Gamsom. Star sem 43, sem ljubiteljski tekač in že kar nekaj časa sem imel po teku težave z bolečinami v kolenih, kar sem poskušal blažiti z različnimi kremami in mazili. Včasih po igri nogometa se je zgodilo, da zaradi bolečin tudi po več dni nisem mogel narediti treninga teka, kar me je zelo motilo in sem mislil, da bom moral tek sčasoma opustiti. To zdaj po 2-mesečnem jemanju Swiss Gams ne bo potrebno, saj so bolečine v kolenih izzvenele in glede na izkušnjo bom z uživanjem Swiss Gamsa z veseljem tudi nadaljeval.

>>

Vinko Bračko

upokojen pravnik, 63 let

Tek in kolesarjenje je moj način vsakodnevnega življenja. Zato me je najbolj prizadela močna bolečina v kolenu, kar je do določene mere zmanjšalo moje aktivnosti. V tem času sem po pošti prejel reklamni letak za Swiss Gams. Pregledal sem sestavine in ker gre za naravni izdelek, sem se takoj odločil za naročilo. Pričel sem redno jemati eno kapsulo na dan. Po dveh mesecih se mi je bolečina zmanjšala tako, da lahko ponovno tečem in kolesarim. Vesel sem, da sem se odločil za produkt Swiss Gams.

>>

Mili Žumer

Niti polna dva meseca ni preteklo po zaužitju prve kapsule. Moram reči, da sem bila sprva nezaupljiva glede učinkovitosti Swiss Gamsa, toda izkazalo se je drugače. Zaradi mojega obolenja - revmatske fibromialgije - sem morala jemati kortikosteoride, ki so mi po eni strani pomagali ublažiti bolečine, po drugi strani pa so mi naredili veliko škode. Zdaj po niti ne 2 mesecih jemanja kapsul Swiss Gams sem opustila dotedanjo terapijo, bolečine se niso vrnile, in tudi sicer se zelo, zelo dobro počutim in zmorem marsikaj pri 72-tih letih. Hvala, da ste pripeljali Swiss Gams v Slovenijo. Jaz sem ga priporočila dvema osebama, ki ga tudi že uživata.

>>

Sonja Osolnik

Swiss Gams uporabljam 3 mesece in resnično mi pomaga. Pri mojih petdesetih letih mi zdravje hvala bogu še kar služi, le s hrbtenico in sklepi imam že dolgoletne težave. Doma rada delam na vrtu, pa tudi drugih fizičnih del okoli hiše se rada lotim sama. Pred mesecem dni sem se lotila napornega fizičnega dela - premetati je bilo potrebno kar precejšen kup peska. Prvi dan sem (glede na pretekle izkušnje) kar malo pretiravala, zato sem se že zvečer psihično pripravila na slab spanec zaradi bolečin v hrbtenici in rokah, a glej ga zlomka, spala sem dobro. Naslednji dan sem nadaljevala in tako še tri dni brez vmesnih dni za počitek in brez kakšnih posebnih bolečin, ki so me spremljale leta in leta ob vsakem malo bolj napornem delu. Neverjetno - če to ne bi doživela sama, ne bi verjela. Hvaležna sem, da je konec neprespanih noči, ko zaradi bolečin v sklepih in hrbtenici nisem in nisem našla pravega položaja. Ker se dobro naspim se tudi psihično bolje počutim, gibljivost celotnega telesa se mi je precej izboljšala. Hvala tudi Nežki in Davu, saj sta me ravno onadva s svojim priporočilom prepričala, da sem naročila vaš izdelek.

>>

Alenka Mernik

Swiss Gams uživam šele slaba dva meseca, vendar že opažam prve rezultate. Rekreativno se ukvarjam s tekom, vendar so se mi začele pojavljati bolečine v kolenu, kar je posledica rahle obrabe. Kljub postavljeni diagnozi (kar mi je dovolil tudi ortoped), sem nadaljevala s tekom. Na letošnjem istrskem maratonu so bile bolečine precej hude, tako da sem se odločila, da s tekom vsaj za nekaj časa končam. Bolečine kar niso hotele prenehati. Videla sem reklamo za Swiss Gams in ga tudi naročila. Kljub temu, da je učinek menda viden šele po dveh mesecih, se je meni stanje začelo izboljševati že kar hitro. Bolečine so začele pojenjati. Pred kakšnim tednom sem šla tudi teči in večjih težav ni bilo, rahlo bolečino sem čutila le pri teku navzdol. Sicer tudi vsakodnevno hodim v hrib in nazaj in nimam težav. Z uživanjem tega izdelka bom seveda nadaljevala, saj bom zaradi njega lahko nadaljevala s tekom, ki mi je v veliko veselje in v njem uživam.

>>

Miran Prigl

Swiss Gams jemljem približno mesec dni, predvsem zaradi bolečin v križu, nogah in tudi rokah. Bolečine sicer še niso ponehale, vendar pa opažam, da so blažje in niso več tako pogoste. Upam, da bom lahko čez nekaj mesecev poročal o večjem izboljšanju! Mislim in upam, da sem končno našel nekaj naravnega, zdravilnega, kar res pomaga pri težavah s sklepi in to za zelo zmerno in dostopno ceno!

>>

Jožica Stajić

Že od mladosti, ko sem utrpela poškodbo, imam težave z desnim kolenom, z leti pa je prišlo še do obrabe hrustanca. Tako sem morala opustiti smučanje, saj so bile bolečine premočne. Predvsem ponoči in ob daljšem mirovanju so bile bolečine pogosto kar neznosne. Poskusila sem več izdelkov različnih proizvajalcev in različne sestave, a bistvenih sprememb ni bilo. Po dveh mesecih uporabe kapsul Swiss Gams je stanje boljše, ponoči me bolečina ne prebuja več! Všeč mi je, da zadošča 1 kapsula dnevno, ki jo lahko vzamem kadarkoli tekom dneva, posebej pa sem zadovoljna, ker ni prevelika in jo z lahkoto popijem. Zavedam se, da iz "starega" ni moč narediti "novo" in da se tako močne obrabe kot je moja, ne da odpraviti, vendar upam, da se bo gibljivost z uporabo vašega izdelka vsaj še malo izboljšala. Kapsule Swiss Gams toplo priporočam vsem, ki imajo težave s sklepi!

>>

Ivan Breznik

Škofja Loka

Sem v 83. letu starosti. V lanskem letu, v mesecu januarju sem zaradi velikih bolečin v levi nogi in hrbtenici obiskal ortopeda- specialista v njegovi ordinaciji v Ljubljani. Seveda sem s seboj prinesel rtg sliko hrbtenico in disk iz magnetne resonance hrbtenice. Po opravljenem pregledu mi je sporočil diagnozo in posredoval navodila - citiram: "Po pregledu vaših slik sem ugotovil, da imate močan izmik 2. in 3. hrbteničnega vretenca na levi strani hrbtenice. Za operacijo ni. Doma opravljajte vaje za hrbtenico. Uporabljajte tudi tens. Kadar bodo bolečine prevelike jemljite naklofen. Če se vam bolečine po treh mesecih ne bodo zmanjšale pridite k nam na kliniko po injekcijo." Z veliko zavzetostjo sem doma izvajal vse po navodilih specialista in njegova navodila upošteval ves zahtevan čas treh mesecev. V veliko zadovoljstvo mi je bilo, da sem ob jemanju naklofena pred spanjem vsaj spal preko noči. Bolečina se mi je res delno zmanjšala v tem času vendar ne toliko, da bi hodil brez bolečin. Kmalu po tem času pa so se mi bolečine obnovile, vendar se za pomoč z injekcijo (blokado) nisem odločil, ker po navedbah znancev blokada, ko jo dobiš tretjič največkrat ni več uspešna. Seveda sem razmišljal kako bo takrat z menoj. Letošnje leto (v januarju, po letu dni od obiska ortopeda) pa so me bolečine pripeljale do uporabe palice. Ob hoji so se mi bolečine tako stopnjevale, da sem za prehojeno pot cca. 400 m moral petkrat počivati. Vse moje aktivnosti so bile vezane izključno na uporabo palice.Tako stanje se mi je nadaljevalo ves zimski čas. Obupan nad mojim zdravstvenim stanjem sem v začetku aprila začel razmišljati, da bi naročil Swiss Gams, ki bi mi mogoče le pomagal in se bodril z besedami: "saj so vretenca tudi del sklepa v hrbtenici, morda mi pa bo v pomoč!" In glej: po treh tednih jemanja Swiss Gamsa sem naredil prve korake brez palice in brez bolečin! Res je, da sem ob poti, ki je bila daljša od 100 m vedno nesel palico s seboj, da bi lahko pot nadaljeval, če bi bolečine nastopile. Danes, po sedmih tednih jemanja Swiss Gamsa, mi ni težko oditi v mesto, ki je oddaljeno dobrih 10 minut hoje, doma lahko opravljam vsa dela, ki so potrebna v hiši in na svojem vrtu. Res so pri delu potrebni postanki in manjši odmori, ki me odvračajo od nastanka bolečine. Seveda živim v upanju, da se bo sedanje stanje še izboljšalo! Svoje doživetje z velikim veseljem rad posredujem svojim znancem in drugim, ki imajo težave s sklepi. Vsakomur bom tudi v bodoče z veseljem svetoval uporabo Swiss Gamsa.

>>

Ivanka Petelinkar

Izdelek Swiss Gams že nekaj časa uporabljava oba z možem. Oba sva z njim zelo zadovoljna, predvsem mož, ki ima kar nekaj težav s sklepi, sama ga pa uporabljam predvsem preventivno, ker se vsakodnevno poslužujem pohodništva.

>>

ISTA SESTAVA, NOVA EMBALAŽA

2-mesečni program

+ 30-dnevni preizkus

-27% popust

18,99 mesečno

2–mesečni program

 • 37,98 € / paket
 • 30 + 60 kapsul
 • 1 kapsula na dan
 • prehransko dopolnilo

Želim preizkusiti

6-mesečni program

+ 30-dnevni preizkus

-42% popust

14,99 mesečno

6–mesečni program

 • 89,94 € / paket
 • 30 + 180 kapsul
 • 1 kapsula na dan
 • prehransko dopolnilo

Želim preizkusiti

2-mesečno

pakiranje

25,99 mesečno

2–mesečno pakiranje

 • 51,98 € / paket
 • 60 kapsul
 • 1 kapsula na dan
 • prehransko dopolnilo

Želim naročiti

Vitamin C je pomemben za pravilno ustvarjanje kolagena v organizmu in dobro stanje sklepnih hrustancev.
Vitamin C prispeva k normalnemu delovanju imunskega sistema.