Zdravnice svetuje

ZDRAVJE JE VREDNO NEGOVATI IN KREPITI

"Kot zdravnica z dolgoletnimi izkušnjami v zdraviliški ambulanti vedno pravim, da ljudje s svojimi odločitvami v veliki meri vplivamo na svoje počutje in zdravje. Premalo gibanja, nepozorno prehranjevanje in vsakdan, poln stresa, so dobro znani dejavniki zgodnjih sprememb na gibalih. Danes vse več študij piše o tem, da je umno izbrano prehransko dopolnilo smiselno pričeti jemati pravočasno za dobro zdravje in gibljivost. Na trgu je ponudba prehranskih dopolnil velika; žal je tistih, ki so učinkovita in zaupanja vredne kvalitete, manj. Kakovostno prehransko dopolnilo, ki podpre vitalnost tetiv, sklepov in kosti, pa je zagotovo naravni kolagen Swiss Gams."

Cvetka Avguštin , dr. med.

specialistka interne in socialne medicine,
dejavna in prepoznana zagovornica zdravega življenjskega sloga

ZDRAVNICA SVETUJE: KAKO SKRBETI ZA ZDRAVE SKLEPE?

Z leti tudi sklepi postajajo manj elastični, krhki. Ta naravni proces pa lahko ljudje upočasnimo. Še več, svojo biološko uro lahko obrnete v nasprotno smer. Kako?

Postanite telesno aktivni. Vsak dan v tednu vsaj 1 uro. Tako boste krepili mišice in spodbujali obnavljanje vseh telesnih tkiv. Izberite aktivnost, ki jo zmorete opravljati;
Vzdržujte primerno telesno težo. Težji kot ste, bolj obremenjujete svoje sklepe. Še posebej kolke, kolena, križ in stopala;
Izogibajte se dolgotrajnemu sedenju in drugim prisiljenim položajem hrbtenice in sklepov ter dvigovanju in prenašanju težkih bremen;
Prehranjujte se razumno in redno. Izbirajte raznovrstna živila. Pri občutenju nelagodja v sklepih je umno k prehrani dodati Swiss Gams;
Zavedajte se svojega telesa in dogajanja v njem. Če se počutite izčrpane in brez energije, spremenite svoj telesni položaj. Kdor zanemarja signale telesa, se hitreje stara.

ZDRAVNICA ODGOVARJA NA VAŠA VPRAŠANJA

Ali jemanje Swiss Gams kolagena obnavlja hrustanec?

Da. Swiss Gams kapsule namreč poleg naravnega kolagena tipa I, ki je prisoten v kitah, vezeh, kosteh in koži, vsebujejo tudi kolagen tipa II, ki se pojavlja v hrustancu, ter vitamin C, ki se pomembno vpleta v tvorbo kolagena v telesnih tkivih.

Kakšen učinek ima Swiss Gams na tetive?

Ob pravočasnem rednem dodajanju Swiss Gams kapsul ob fizioterapevtskih postopkih smemo pričakovati naravno ustvarjanje kolagenskih vlaken.

Ali lahko jemanje Swiss Gamsa škoduje želodcu?

Kapsule Swiss Gams so proizvedene z moderno tehnologijo disperzije aktivnih snovi v olju, ki zagotavlja maksimalni izkoristek aktivne snovi v organizmu. Gre za naravne sestavine, ki telesu niso tuje. Če je pa vaš želodec izjemno občutljiv, predlagam, da se o svoji nameri – uvedbi Swiss Gams kapsul v svoj vsakdan – pogovorite z izbranim zdravnikom.

Swiss Gams je primeren za ljudi, ki imajo umetni kolčni sklep, koleno?

Vzroki za operativno menjavo sklepa s sklepno protezo so različni. Med najpogostejšimi je osteoartroza. Sklepne endoproteze so delne ali totalne. Pri tem operativnem posegu ortoped zamenja izrabljeni sklep (kosti in hrustanci) z novim, umetnim. Ta umetni sklep pa še vedno objemajo stare tetive in mišice. Swiss Gams kapsule ob vitaminu C vsebujejo tudi naravni kolagen – zelo pomembno beljakovino, ki jo najdemo povsod v telesu. Je v vseh vezivnih tkivih, od kože do kosti, pa tudi v organih in krvnih žilah. Njegove funkcije v telesu so zelo raznolike, zato ne oklevajte. Kljub zamenjavi posameznega sklepa z umetnim si privoščite Swiss Gams, preverjeno učinkovito prehransko dopolnilo, ki doprinaša k prožnosti in elastičnosti različnih telesnih tkiv.

ISTA SESTAVA, NOVA EMBALAŽA

2-mesečni program

+ 30-dnevni preizkus

-27% popust

18,99 mesečno

2–mesečni program

 • 37,98 € / paket
 • 30 + 60 kapsul
 • 1 kapsula na dan
 • prehransko dopolnilo

Želim preizkusiti

6-mesečni program

+ 30-dnevni preizkus

-42% popust

14,99 mesečno

6–mesečni program

 • 89,94 € / paket
 • 30 + 180 kapsul
 • 1 kapsula na dan
 • prehransko dopolnilo

Želim preizkusiti

2-mesečno

pakiranje

25,99 mesečno

2–mesečno pakiranje

 • 51,98 € / paket
 • 60 kapsul
 • 1 kapsula na dan
 • prehransko dopolnilo

Želim naročiti

Vitamin C je pomemben za pravilno ustvarjanje kolagena v organizmu in dobro stanje sklepnih hrustancev.
Vitamin C prispeva k normalnemu delovanju imunskega sistema.