loyalty program

Kako deluje program Swiss Blanc

Program Swiss Blanc je najbolj zanesljiv in udoben način, kako dolgoročno uživati ​​v veselju ob vsakem skoku. Pustite skrbi z naročanjem in si zagotovite kapsule SWISS GAMS udobno in vedno pravočasno ter neposredno v vaš poštni nabiralnik po najboljši možni ceni.

ico-calendar

Izberite program za 2 ali 6 mesecev

Po vaši izbiri prihranite 27 % ali 42 % + 1 mesec brezplačno. Lahko ste brez skrbi.

ico-thumbs

Prvi mesec je brezplačen, plačate samo poštnino

V 10 dneh od oddaje naročila prejmete 30-dnevni paket (30 kapsul) SWISS GAMS brezplačno, plačate le poštnino v višini 2 €.

ico-delivery

Redno, priročno in anonimno v vaš nabiralnik

Nadaljnje pošiljke boste prejemali redno na dva ali šest mesecev, ničesar vam ni več treba naročiti. Paketi so pakirani diskretno brez reklamnih nalepk. Nič več stresa pri spremljanju zalog in nakupu v zadnjem trenutku. V programu plačate poštnino samo enkrat. Program lahko kadar koli prekličete, nadaljujete ali premaknete po lastni presoji.

ico-Swiss

Iz Švice neposredno v vaše roke

Izhajamo iz dolgoletne tradicije vrhunske farmacevtske proizvodnje v Švici in se zanašamo na kakovost in bližino narave. Naše izdelke diskretno dostavljamo neposredno na vaš dom, brez posrednikov v lekarnah. Z neposrednim stikom z vami lahko najbolje zadovoljimo vaše potrebe in zagotovimo najnižjo možno ceno.

ico-phone

Na voljo smo vam

Naši svetovalci so vam na voljo vsak delovni dan od 8:00 do 19:00 ure na telefonski številki  08 200 7770. Če nas pokličete izven delovnega časa, vas pokličemo nazaj. Lahko nas kontaktirate tudi po elektronski pošti na info@swissgams.si. Ne oklevajte in nas kontaktirajte.

Lahko se zanesete na nas