Izkušnje
naših uporabnikov

V Gamsu sem našel tisto, v kar zaupam in za kar čutim, da mi pomega pri doseganju najboljših rezultatov. Tako je bilo med kariero, sedaj po njej pa mi pomega, da lahko ohranjam svoj športni stil življenja in v tem uživam brez bolečin. Kariera vrhunskega športnika na telesu pusti dolgoročne posledice. Ko enkrat kariero obesiš na klin, s tem vse težave ne izginejo, ampak je čas, da začneš svoje telo še toliko bolj ceniti in negovati. S Swiss Gams kapsulami mi to uspeva iz dneva v dan, brez bolečin.

Jernej Damjan, Slovenski smučarski skakalec

Swiss Gams rada uporabljam kot naložbo v prihodnost – mnoge dni preživim v gorah in zdravi sklepi so nujni, da bo takih dni še več. Swiss Gams ki je všeč tudi zaradi priročnega pakiranja – ena mala kapsula na dan in je dnevni vnos dosežen.

Manca Sternen

Z izdelkom sem izredno zadovoljna, saj sem prej imela težave z bolečinami v gležnjih, z redno uporabo Swiss Gams pa so te skoraj da izginile (razen pri res velikih naporih). Všeč mi je, da je v obliki tabletk in je tako njegova uporaba enostavna. Tudi nima posebnega okusa, kar je velik plus napram drugim kolagenom na trgu. Ker je naraven pa je primeren tudi za nosečnice, zato ga še naprej uporabljam. Priporočila sem ga že prijateljem in družini, ki ga uporabljajo zaradi težav s koleni in prav tako vidijo občutno izboljšanje.

Nina Škrlec

Alora kot športnici ki se veliko ukvarja s športom mi kolagen veliko pomeni za regeneracijo. Najbolj mi je všeč, da ga zaužiješ kot tabeltko in ni potrebnega mešanja praha z vod – iz moje strani je to ogromen plus. Kolagen sem začela uporabljati oktobra in opažam gostejše lase, ter hitrejšo rast, prav tako to opažam pri nohtih. Enostavno, počutim se boljše in kolagen bi vsem priporočila.

Anja Osterman

Veliko lažje premagujem telesne napore." Že pet let živiva sami s hčerko, ki je invalid in popolnoma odvisna od tuje pomoči- mene. S starostjo vedno težje premagujem telesno obremenjenost, ob dvigovanju hčerke in vseh hišnih opravilih… Opravila sem preglede…obrabljeni sklepi. Dva meseca že redno jemljem Swiss Gams, ki mi ga je priporočila dolgoletna direktorica Zavoda, kamor je vključena moja hči. Ne bi si mislila, da se bo moje počutje kdaj izboljšalo. Veliko lažje premagujem telesne napore. Zdaj jemljem po eno kapsulo kolagena na dan, preventivno, da preprečim nadaljnjo obrabo sklepov, ker bi rada še dolgo skrbela zase in za mojo hči.

Breda Petrovič

Nadaljevala bom z jemanjem po 1 kapsulo Swiss Gamsa na dan, ker mi pomaga preživeti dan na nogah. 32 let vodim GOSTILNO v ZALOKI. Sama kuham, nabavljam, strežem gostom in skrbim za eko kmetijo. V bistvu sem cel dan na nogah. Zadnje leto čutim po napornem dnevu togost v rokah in nogah. Sama, tako kot Davo Karničar, prisegam na domačo hrano in nikoli ne jemljem prehranskih dopolnil. Davotove besede so me prepričale in sem tudi jaz poskusila kolagen Swiss Gams za sklepe. Številne prednovoletne zabave v decembru sem zmogla v mnogo boljši formi. Minilo je že 2 meseca od kar sem začela jemati kolagen in zdaj sem prejela na dom 2. paket za 2-mesečni program. Nadaljevala bom z jemanjem po 1 kapsulo Swiss Gamsa na dan, ker mi pomaga preživeti dan na nogah.

Doroteja Sotenšek

Prejmite prvih 30 dni brezplačno

ŽELIM 30 DNI BREZPLAČNO